Marți, 29 Decembrie 2009 - 05:58 AM Aleg.RO: Senatorul Voicu si omul de afaceri Casuneanu cer ridicarea interdictiilor

Publicat de: ---

gardianul Instanta suprema dezbate, marti, plangerile facute de senatorul PSD Catalin Voicu si de omul de afaceri Costel Casuneanu impotriva ordonantelor procurorilor anticoruptie, prin care li s-a interzis sa paraseasca localitatile de domiciliul fara acordul anchetatorilor .
Catalin Voicu cere judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) inlocuirea interdictiei de parasi localitarea cu cea de a nu parasi tara, motivand ca nu isi poate exercita mandatul de senator.
La randul sau, omul de afaceri Costel Casuneanu a solicitat, in 23 decembrie, instantei supreme ridicarea interdictiei de a parasi Bacaulpe perioada cercetarilor procurorilor anticoruptie care-l acuza de fapte de coruptie. Cererea acestuia va fi dezbatuta in sedinta secreta din cauza naturii plangerii.
Omul de afaceri Costel Casuneanu, caruia procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) i-au prezentat, in 21 decembrie, acuzatiile in dosarul in care mai sunt cercetati senatorul Catalin Voicu si judecatorul Florin Costiniu, nu are voie sa paraseasca localitatea Bacau, timp de 30 de zile.
Costel Casuneanu este acuzat de cumparare de influenta. Casuneanu i-ar fi cerut senatorului PSD Catalin Voicu sa intervina la presedintele Sectiei civile a instantei supreme, Florin Costiniu, pentru ca, acesta, la randul sau, sa intervina favorabil pentru omul de afaceri la colegi de la Sectia de contencios administrativ si fiscal cu privire la o contestatie referitoare la o licitatie.

Mediafax


(1120 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Senatorul Voicu si omul de afaceri Casuneanu cer ridicarea interdictiilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58106088638306 seconds.