Vineri, 30 Octombrie 2009 - 05:51 AM Aleg.RO: Prefectura Covasna a trimis in instanta doua hotarari ale CJ

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Prefectura Covasna a atacat in instanta doua hotarari ale Consiliului Judetean (CJ) Covasna, din care una referitoare la instituirea acordarii de medalii si diplome persoanelor care mandresc numele judetului iar alta referitoare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Munții Noștri", in care judetul Covasna este asociat cu judetul Harghita, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Potrivit presedintelui CJ Covasna, Tamas Sandor, hotararile au fost atacate pe motiv de nelegalitate, in cazul hotararii privind medaliile si diplomele aratandu-se ca CJ nu a respectat termenul de afisaj public de 30 de zile, in vederea asigurarii transparentei.

"Chiar nu am inteles de ce trebuiau atacate cele doua hotarari. In orice caz, doar cu prefectul Codrin Munteanu s-a intamplat asa ceva, deoarece cu ceilalti prefecti de dinaintea lui am avut mereu o comunicare buna, in care se discutau eventualele probleme. Prefectul Codrin Munteanu a ales insa sa ne intalnim direct in instanta. Sincer, nu inteleg aceasta atitudine si vreau sa spun ca mi-a lasat un gust amar toata aceasta intamplare", a declarat joi seara, Tamas Sandor, corespondentului AMOS News.

Potrivit presedintelui CJ Covasna, pana acum exista aproximativ 5 hotarari ale CJ Covasna atacate in instanta de catre prefectul Codrin Munteanu. Tamas Sandor a precizat ca prin trimiterea in instanta, aplicabilitatea hotararilor se suspenda, iar rezolvarea intregii probleme poate fi taraganata astfel incat sa dureze ani intregi.

Asociatia "Munții Noștri" a fost infiintata in vederea realizaii mai multor proiecte comune de dezvoltare regionala si servicii publice dar si de atragere a fondurilor europene structurale, parteneri fiind judetele Covasna si Harghita. Medaliile si diplomele instituite de CJ Covasna urmau sa fie decernate tuturor celor din judet care s-au remarcat in diverse domenii, ca simbol al recunoasterii din partea comunitatii.


(893 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Prefectura Covasna a trimis in instanta doua hotarari ale CJ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58744406700134 seconds.