Joi, 27 August 2009 - 05:43 AM Aleg.RO: Crin Antonescu îi curteaza pe consultantii PSD

Publicat de: ---

Gândul

Campania prezidentiala a lui Crin Antonescu exista, desi nu se vede . Deocamdata, lucrurile merg la ralanti pentru ca presedintele PNL abia s-a întors din vacanta. Ieri, la partid s-a dat adunarea. Reunirea Grupului Politic Consultativ al PNL, un fel de sfat al înteleptilor, care îi reuneste pe liderii politici liberali importanti. Desi sedinta n-a fost tocmai una de succes – cei mai multi dintre membrii grupului nu se întorsesera înca din vacanta -, Crin Antonescu s-a aratat optimist. „Stiu ce am de facut, stiu ce trebuie sa spun si cred în sansa mea”, le-a transmis el celor prezenti. Surse din PNL ne-au declarat ca Antonescu mizeaza pe intrarea în competitia prezidentiala a primarului general Sorin Oprescu, liderul liberal fiind convins ca acesta va fura din procentele lui Mircea Geoana si îi va permite, astfel, sa intre în turul al doilea, alaturi de Traian Basescu.

Cinci consultanti per candidat

Daca Antonescu stie clar ce are de facut, nu acelasi lucru se poate spune despre stafful sau. Si asta pentru ca nu exista un concept politic pe baza caruia se va desfasura campania electorala.

Teoretic, consultanta politica pentru Antonescu este asigurata de Partner Communication, firma de consultanta condusa de Petru Berteanu, fost consilier prezidential în mandatul lui Emil Constantinescu.

Mai sunt însa cel putin alti patru consultanti care livreaza analize si sondaje candidatului PNL: pesedistul Alin Teodorescu, Marius Pieleanu, Bogdan Teodorescu (si ei în relatii bune, chiar contractuale, cu prezidentiabilul pesedist Mircea Geoana) si americanul Sam Patten, care a lucrat pentru campania lui George W. Bush si pentru revolutia portocalie a lui Viktor Iuscenko în Ucraina.

Pe langa acesti consultanti, mai exista si grupul consilierilor personali ai lui Crin Antonescu, în care fostul pesedist Dan Mihalache joaca un rol important, el fiind seful Departamentului de Analiza si Comunicare al PNL. Oficial, nu este încheiat niciun contract, din lipsa acuta de fonduri. Neoficial, liderii PNL se bazeaza pe o contributie generoasa a lui Dinu Patriciu. Oficial, candidatul liberal spera într-o campanie de strangere de fonduri tip Barack Obama: „Putin de la multi”.

INFO PLUS

Pesedistul Alin Teodorescu neaga ca a dezertat

Sociologul Alin Teodorescu, unul dintre consultantii lui Adrian Nastase si apoi ai conducerii PSD sub Mircea Geoana, neaga ca ar fi schimbat taberele, asa cum ne-au declarat ieri mai multe surse din PNL. „Nu sunt consultantul lui Crin Antonescu. Categoric nu sunt”, ne-a declarat Teodorescu. El a precizat ca n-a furnizat nici sondaje, nici alt gen de analize catre dusmani. (F.N.)


(758 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Crin Antonescu îi curteaza pe consultantii PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68050789833069 seconds.