Marți, 28 Iulie 2009 - 06:06 AM Aleg.RO: Deputații au aprobat începerea urmăririi penale în cazul Ridzi

Publicat de: ---

AMOS News Camera Deputaților a aprobat cu 192 de voturi pentru și 35 de voturi împotrivă cerererea procurorului general de începere a urmăririi penale a fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi. Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a afirmat, în plenul Camerei Deputaților, că își va dovedi în instanță nevinovăția și va fi oricând la dispoziția Parchetului.

"Solicitarea procurorului general pentru demararea procedurilor începerii urmăririi penale împotriva mea sunt sigură că va fi avizată favorabil. Chiar eu am cerut și solicit în continuare acest lucru. Nu fac parte din partidul care, de cinci ani, face tot posibilul ca fostul său prim-ministru să nu ajungă în fața instanței. Eu fac parte dintr-un partid care respectă instituțiile statului și care nu ponegrește justiția în funcție de interesele politice. Cred în nevinovăția mea și o voi dovedi în fața instanței", a declarat Monica Iacob-Ridzi.

Ea a menționat că nici oamenii politici și nici comentatorii nu trebuie să dea "sentințe".

"Faptul că s-au coalizat toate forțele politice și mediatice împotriva unui om politic despre care se presupune că ar fi comis ilegalități ar putea fi un gest lăudabil. Doar că acest suflu nu se regăsește și în cazul demnitarilor sau a foștilor demnitari PSD și PNL, ceea ce-mi dă posibilitatea să pun la îndoială buna credință a acestor demersuri publice și să le dau o conotație de răfuială politică PSD și PNL cu toate că PSD este o parte a coaliției de guvernământ", a mai spus Ridzi.


(682 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputații au aprobat începerea urmăririi penale în cazul Ridzi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53231000900269 seconds.