Luni, 30 Martie 2009 - 06:01 AM Aleg.RO: Neculai Onțanu se plimbă la parada autovehiculelor de epocă cu mașina Curții Regale a Danemarcei

Publicat de: ---

AMOS News

Autovehiculul Curții Regale a Danemarcei este la dispoziția primarului Neculai Onțanu care va urca pe locul preferat pe care stătea regele acum 90 de ani și cu care va participa la parada mașinilor de epocă ce va avea loc mâine, duminică 29 martie a.c. la ora 13.00 în fața Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13, informează un comunicat de presă al primăriei, remis Informatia.ro (AMOS News).

Pentru prima dată, bucureștenii pot admira pe viu un exemplar de autovehicul ce a aparținut unei case regale și care se află în România fiind restaurat și într-o excelentă stare de funcționare.  

Alături de vedeta regală a Târgului Anticarilor vor mai participa la “circuitul de epocă” încă patru autovehicule de pe vremea bunicilor și chiar a străbunicilor. Mașinile de epocă își dau întâlnire cu obiectele de altădată alături de care au făcut istorie și care la vremea tinereții lor erau în mare vogă și la mare căutare.

Autovehiculul marca Kissel, care a aparținut Casei Regale a Danemarcei a fost construit în anul 1920 și este unicat în lume, fiind realizat la comanda specială a regelui Danemarcei cu ușa din spate foarte lungă și bancheta călătorilor modificată după statura sa foarte înaltă.

De asemenea, bucureștenii vor putea admira și una din dotările speciale a autovehiculului, respectiv umbrela folosită de regina Danemarcei care a fost păstrată intactă și în cea mai bună stare de funcționare. 


(846 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Neculai Onțanu se plimbă la parada autovehiculelor de epocă cu mașina Curții Regale a Danemarcei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66738200187683 seconds.