Sâmbătă, 28 Martie 2009 - 05:30 AM Aleg.RO: Galați: Senatorul PDL Marius Necula cere demisia directorului SC Apă Canal

Publicat de: Corina MISĂILĂ

AMOS News

Senatorul Marius Necula a solicitat, vineri, demisia directorului SC Apă Canal Galați, Gelu Stan, considerându-l vinovat de majorarea prețurilor și tarifelor pentru apa potabilă și serviciul de canalizare, transmite corespondentul Informația.ro (AMOS News).

„Nu sunt de acord cu majorarea tarifului la apă. Știu că această hotărâre a trecut cu un entuziasm deosebit în Consiliul Local. Consilierii Partidului Democrat Liberal s-au abținut de la vot considerând că această majorarare nu a fost justificată în documentele înaintate. De aceea, îi cer directorului de la Apă Canal să-și prezinte cât mai repede demisia. Este inadmisibil ca un director să își bată joc de cetățeni”, a spus Necula.

În ședința de Consiliu Local de joi, 26 martie, s-a aprobat majorarea prețurilor și tarifelor pentru apa potabilă și serviciul de canalizare furnizate de SC Apă Canal SA.

Astfel, prețul pe care consumatorii casnici îl vor plăti pentru apa potabilă a crescut de la 2,37 lei/mc la 2,87 lei/mc, prețul incluzând și TVA. Pentru cheltuielile de canalizare, gălățenii vor plăti de la 0,5 la 0,7 lei/mc, cu TVA inclus.


(858 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Corina MISĂILĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Galați: Senatorul PDL Marius Necula cere demisia directorului SC Apă Canal | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66135382652283 seconds.