Marți, 24 Martie 2009 - 05:12 AM Aleg.RO: Camera Deputaților nu mai închiriază spațiu pentru firma fostului deputat, Anca Petrescu

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News Conducerea Camerei Deputaților a respins cererea fostului deputat PRM, Anca Petrescu, prin care solicita alocarea unui spațiu în Parlament pentru firma sa S.C. Anca House S.R.L.. Petrescu dorea astfel supravegherea mentenanței clădirii - activitate pentru care avea un acord încheiat în 2008.

Secretarul Camerei, deputatul PSD Valeriu Zgonea, a anunțat că actuala conducere a forului nici măcar nu știa despre acordul- cadru încheiat între fostul deputat și Camera Deputaților.


"Nu considerăm oportun să-i închiriem un spațiu pentru supravegherea mentenanței și alte proiecte pe care le are doamna Petrescu. Nu se văd motivele pentru care Parlamentul ar trebui să-și păstreze o cameră pentru firmă", a explicat Zgonea.


Anca Petrescu a solicitat Biroului Permanent încheierea unei convenții între Camera Deputaților și firma S.C Anca House S.R.L. pentru punerea la dispoziție a unui spațiu din Palatul Parlamentului, de 40 mp, pentru a îndeplini scopul societății: "sarcinile ce-i revin în fianlizarea construcției, urmărirea aplicării pe șantier a soluțiilor adoptate, precum și îndeplinirea atribuțiilor prevăzute în acordul cadru încheiat cu Camera Deputaților".


(347 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Camera Deputaților nu mai închiriază spațiu pentru firma fostului deputat, Anca Petrescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65719103813171 seconds.