Sâmbătă, 21 Martie 2009 - 05:32 AM Aleg.RO: Arad: PSD, nemulțumit de cum au fost împărțiți banii în județ

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Conducerea PSD Arad a anunțat, vineri, că își exprimă dezacordul față de maniera în care liderii PD-L aleși în funcții administrative de conducere își exercită atribuțiile ce le revin conform legii, informează corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Președintele PSD Arad, secretarul de stat Marius Lazăr, și consilierii județeni PSD consideră discriminatorie și imorală alocarea fondurilor pentru administrațiile locale, aflată pe ordinea de zi a Consiliului Județean Arad, în contextul în care PD-L prin președintele CJ Arad, Nicolae Ioțcu, și consilierii județeni ai acestui partid încearcă o distribuție preferențială, exclusiv către primăriile conduse de primari PD-L.

Conform proiectului de hotărâre inițiat de conducerea CJ Arad, primarii PD-L urmează să primească aproximativ 211 miliarde de lei în timp ce primarii PSD, PNL, UDMR, PC și cei independenți vor primi aproximativ 14 miliarde de lei. „Este inacceptabil ca un număr de 45 de primari PD-L să beneficieze de circa 94% din fondurile disponibile, iar restul de 33 de localități să își împartă 6% din fonduri, unele primării fiind chiar omise din listă. Vreau să le reamintesc colegilor noștri de la PD-L că problemele oamenilor din județ nu au culoare politică iar datoria nostră, a celor care deținem funcții în administrație, este să-i ajutăm pe toți, indiferent de partidul din care face parte primarul” susține Marius Lazăr.

Consilierii județeni PSD au votat împotriva proiectului, atât în comisiile de specialitate ale Consiliului Județean cât și în plenul Consiliului.


(327 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: PSD, nemulțumit de cum au fost împărțiți banii în județ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54438614845276 seconds.