Sâmbătă, 21 Martie 2009 - 05:32 AM Aleg.RO: Ioan Timiș, susținătorul lui Tăriceanu, a fost fluierat la Congres

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News Deputatul PNL, Ioan Timiș a acuzat că tabăra lui Crin Antonescu, formată din "nași" care fac și desfac alianțe, vor să-l arunce "la coșul istoriei" pe Călin Popescu Tăriceanu. Discursul lui Timiș a fost primit cu fluierături din sală.

"O mare parte din primari, consilieri și deputați sau senatori și delegați - și mă gândesc la dragii mei colegi din Ardeal pe care îi cunosc foarte bine - sunt de cea mai clară, mai sigură și mai nestrămutată bună-credință. Ei cred că PNL va intra la guvernare, ei cred că PNL se va deschide, că fac un lucru bun dacă îl vor arunca zgomotos la groapa de gunoi a istoriei pe Călin Popescu Tăriceanu. Ei cred toate acestea pentru că li s-a inoculat acest fenomen, pentru că li s-a prezentat în mod repetat stilul acesta și li s-au distorsionat anumite nemulțumiri, așteptări sau percepții în legătură cu domnul Călin Popescu Tăriceanu (...) Cei care sunt de condamnat însă sunt producătorii, regizorii, scenariștii, comercianții ambulanți, cei care oferă aceste produse otrăvite și care o fac cu prisosință numai în folosul lor personal și nicidecum în folosul PNL. Aceste persoane care cred că pot distorsiona orice schimbare, orice reformă, orice primăvară politică sunt pe cale să se constituie într-o adevărată castă transpolitică, transpartinică de trepăduși politici, de păpușari politici patentați. Aceștia sunt nașii, eminențele cenușii, sunt forțele malefice care otrăvesc, ca să conducă. Ei fac și desfac partide, alianțe, fac contrabandă și trafic în masă cu buna credință", a acuzat Timiș, spre dezaprobarea colegilor, care au început să fluiere.

La momentul redactării acestei știri, Călin Popescu Tăriceanu își finalizase discursul, iar liberalii se pregăteau să voteze noul lider al partidului. 


(315 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Ioan Timiș, susținătorul lui Tăriceanu, a fost fluierat la Congres | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52390599250793 seconds.