Vineri, 13 Martie 2009 - 05:39 AM Aleg.RO: Oprescu: Daca investitorii nu vand acum la pretul de constructie vor pierde

Publicat de: ---

capital Autor: Marius Guta
Publicat: 12 Martie 2009 Preturile de pe piata imobiliara vor continua sa scada situatie in care, daca investitorii nu vand acum la pretul de constructie, risca sa inregistreze pierderi uriase, sustine primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu . 


"E o problema dificila. Si investitorii si cetatenii au fost afectati. De aceea au si inchis aceasta piata imobiliara asteptand, sigur, sa se revina la vremuri mai bune.

Imi este teama ca, daca investitorii nu vand acum la pretul de constructie, s-ar putea sa ramana intr-o pierdere mare de tot. Totusi sunt dimensiuni financiare mari, sunt cartiere intregi", afirma Sorin Oprescu intr-un interviu acordat Imopedia. _____________________________________________________________________________________

Primarul general al Capitalei estimeaza, de asemenea, ca preturile vor scadea in continuare si se vor apropia de costul efectiv de constructie.

"Probabil ca preturile vor scadea, se vor apropia cat mai mult de costul efectiv al locuintei si daca bancile vor recupera, pentru ca este singura modalitate, acest lucru va determina bancile sa vanda la randul lor la preturi mici cetatenilor care mai au inca puterea de a cumpara sau institutiilor, cum este de exemplu adiministratia locala care cumpara locuinte sociale", precizeaza Sorin Oprescu.

_____________________________________________________________________________________

Puteti citi integral interviul primarului general al Capitalei accesand urmatorul link:

Perspective pe piata imobiliara  


(320 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Capital

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Capital:

Oprescu: Daca investitorii nu vand acum la pretul de constructie vor pierde | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66029977798462 seconds.