Miercuri, 25 Februarie 2009 - 06:21 AM Aleg.RO: Cum s-a deblocat votul din primărie pentru Pasajul Basarab

Publicat de: ---

AMOS News Vă amintiți că săptămâna trecută, după ce niște judecători fără prea multă judecată au decis că pasaajul Basarab nu este o lucrare de utilitate publică, a stârnit uimire votul negativ al grupului social democrat din Consiliul General față de solicitarea primăriei Capitalei pentru ca Guvernul să acorde această calitate lucrării edilitare, care a înghițit deja vreo 100 milioane euro.

Atunci, reprezentanții PSD au explicat că poziția lor este una de principiu: vor musai ca fostul primar Videanu să vină în fața lor și să-și recunoască greșelile.


Argumentația era cusută cu multă ață albă și lumea s-a cam intrebat ce se ascunde în spatele ei.


Ei bine, în spatele pasajului se ascundea... Bogdan Georgescu, proaspăt promovat din responsabil al economatelor din sectorul 5, în vicepreședinte AVAS! Nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire când în ședința CGMB consilierii pesediști au renunțat la umilirea lui Videanu și au votat cu convingere hotărârea prin care se cere ajutorul guvernului!


Pentru cunoscători, lucrurile au fost destul de limpezi: deoarece propunerea primarului Vanghelie de a-și numi un favorit pe o funcție de răspundere la AVAS (inițial era vizată chiar aceea de președinte) întâmpina oarecari împotriviri, mâniosul primar a pus în funcțiune masa de manevră din Consiliul General și a blocat decizia.


Când strânși cu ușa responsabilii din guvern (de foarte sus!) au acceptat solicitarea, a dat drumul și Vanghelie la vot. Cinstit-lăutărește!


(594 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Cum s-a deblocat votul din primărie pentru Pasajul Basarab | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60126399993896 seconds.