Miercuri, 25 Februarie 2009 - 06:21 AM Aleg.RO: Arad: Consiliul Județean și-a dat avizul pentru autostrada Arad-Timișoara

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Consiliul Județean Arad a acordat, marți, aviz favorabil pentru execuția tronsonului de autostradă Arad - Timișoara, porțiune în lungime de 25,400 km, ce aparține județului Arad, informează corespondentul Informatia.ro (AMOS News). „Se va ține cont de traficul existent și de perspectivă ce se desfășoară pe sectorul de drum județean în zona căruia se propun lucrări, astfel nu va fi afectată în nici un fel zona de siguranță a drumului public” , a precizat Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad.

Următorul pas care va fi făcut este de a începe lucrările, în momentul în care condițiile meteo vor permite. Durata de realizare a lucrărilor de construcție va fi de 24 de luni, cu o perioadă de garanție de 24 de luni.

Tronsonul Arad – Timișoara începe la nodul rutier pe care autostrada îl formează cu DN 69, la aproximativ un kilometru de Arad, și se dezvoltă în estul DN 69, până la DJ 691 Timișoara – Lipova unde este prevăzut un nod rutier care va deservi accesul pe autostradă din direcția Timișoara.


(562 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Consiliul Județean și-a dat avizul pentru autostrada Arad-Timișoara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55788207054138 seconds.