Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 06:10 AM Aleg.RO: Senatorii pot călători în străinătate doar cu acordul comisiei de politică externă

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News

Deplasările în străinătate ale senatorilor vor fi efectuate doar după aprobarea de către Comisia de politică externă a Senatului.

"Viitorul program pe 2009 de relații externe va fi foarte bine structurat, prin coordonarea Comisiei de politică externă. Nicio plecare în străinătate a domnilor senatori nu va fi introdusă în Biroul Permanent până când Comisia de politică externă nu își va da acordul, în sensul oportunității deplasării și funcție de calendarul Senatului pe linie de relații parlamentare externe", a anunțat secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu.

În același timp, prioritare vor fi deplasările efectuate în state din UE, OSCE și NATO. Aceste decizii au fost adoptate ca urmare a reducerii bugetului pentru cheltuieli a Senatului.


(709 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Senatorii pot călători în străinătate doar cu acordul comisiei de politică externă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54383611679077 seconds.