Joi, 29 Ianuarie 2009 - 06:11 AM Aleg.RO: Buzău: Doi lideri ai PSD acuză cinci consilieri județeni că au votat împotriva partidului

Publicat de: Daniel MIHAI

AMOS News

În cadrul unei ședințe ordinare a Consiliului Județean organizate miercuri, 16 dintre cei 31 de consilieri județeni au votat împotriva revocării din funcție a vicepreședintelui PNL Ioan Caton Mateeșescu, transmite corespondentul AMOS News(Informatia.ro).

Propunerea pentru revocarea din funcție a fost cerută după ce  președintele Consiliului Județean Victor Mocanu a cerut adoptarea unor măsuri care să ducă  la “îmbunătățirea activităților instituției”.

Victor Mocanu președintele în exercițiu al Consiliului Județean Buzău și membru al filialei PSD, a declarat în cadrul unei conferințe organizată la scurt timp după terminarea ședinței, că “această propunere nu a putut fi pusă în practică, deoarece cinci consilieri ai PSD au votat împotriva intereselor partidului”.

“Au votat împotrivă în ciuda faptului că ei au știut că propunerea nominalizării unui consilier județean PSD ca vicepreședinte al Consiliului Județean a fost adusă la cunoștința președintelui partidului domnul Mircea Geoană.

Funcționarea la parametri normali a Consiliului Județean este un deziderat major deoarece menținându-se starea de spirit actuală, acest lucru se răsfrânge negativ asupra tuturor proiectelor administrațiilor locale și județene

Cei cinci consilieri județeni sunt cei care și-au pus interesele personale mai presus de interesele de partid, acelea de a respecta promisiunile făcute în campania electorală atunci cănd buzoienii le-au dat votul de încredere” a mai spus Victor Mocanu.

La rândul său, președintele filialei municipale a PSD primarul municipiului Buzău Constantin Boșcodeală, a declarat că este regretabil că cinci colegi de-ai săi au refuzat votarea unui vicepreședinte din partea PSD în persoana lui David Ștefan:

“Era foarte clar că administrația publică locală s-ar fi întărit în acest mod cu domnul David care are o experiență deosebită.

Cred că este o mare problemă în partid și trebuie tras un semnal de alarmă. Sigur că vom cere sancțiuni pentru acești oameni” a mai spus Constatin Boșcodeală.

Încă de la mijlocul anului trecut la Buzău s-au conturat două curente de opinii la nivelul filialei PSD.

Una din tabere este condusă de președintele organizației județeane a PSD, senatorul Ion Vasile iar cealaltă s-a conturat în jurul liderului filialei municipale a partidului, primarul muncipiului Buzău Constatin Boșcodeală, care îl are de partea sa pe președintele Consiliului Județean, economistul Victor Mocanu.


(793 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Daniel MIHAI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Buzău: Doi lideri ai PSD acuză cinci consilieri județeni că au votat împotriva partidului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6669659614563 seconds.