Joi, 29 Ianuarie 2009 - 06:11 AM Aleg.RO: Deputatii isi fac studio TV de 600.000 de lei

Publicat de: ---

adevarul
Conducerea Camerei Deputatilor a introdus in proiectul de buget pentru acest an cheltuieli de 600 .000 de lei pentru amenajarea unui studio de televiziune al Parlamentului.

Secretarul forului legislativ, Gheorghe Barbu, a declarat, ieri, ca pentru continuarea lucrarilor la studio a fost alocata suma de 440.000 de lei, iar pentru dotarea acestuia - inca 160.000 de lei. 

?Studioul nu are dotari de transmitere (...) Cred ca asa cum exista o incapere unde sunt sustinute conferinte de presa, este firesc ca cine va dori sa faca o dezbatere cu parlamentari sa nu mai amenajeze un studio dupa colturile Parlamentului, ci sa vina in respectivul studio?, a declarat Barbu, citat de Mediafax.

Secretarul general al forului legislativ a mai spus ca bugetul institutiei pentru anul 2009 a ramas, dupa discutiile cu liderii grupurilor parlamentare, la suma de 302.479.000 de lei, cu 22 de procente mai mare fata de cel de anul trecut.

El a adaugat ca s-a stabilit continuarea dotarii a trei comisii pentru inregistrarea audio si video a sedintelor si pentru votul electronic.


(438 )

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Deputatii isi fac studio TV de 600.000 de lei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.