Miercuri, 28 Ianuarie 2009 - 06:13 AM Aleg.RO: Primăria Sectorului 2 continuă programul de colectare a electrocasnicelor vechi de la populație

Publicat de: ---

AMOS News Primăria Sectorului 2 le readuce aminte locuitorilor săi că mai au timp la dispoziție numai patru zile să-și facă curățenie prin case pentru aruncarea aparatelor electrocasnice vechi de care nu mai au nevoie și care îi încurcă.

Sâmbătă, 31 ianuarie a.c. administrația publică locală a sectorului 2 continuă campania de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice de la populație printr-o nouă acțiunea pregătită de  primarul Neculai Onțanu pentru a veni în sprijinul bucureștenilor.
Acțiunea se va desfășura pe parcursul a cinci ore, respectiv între orele 09.00 -14.00, iar deșeurile de electrocasnice vor fi transportate la sediul depozitului situat pe Strada Helidade Rădulescu în zona pieței agroalimentare Obor. 
         
Locuitorii sectorului 2 sunt invitați să depună în fața imobilelor în care locuiesc toate aparatele de care nu mai au nevoie pentru a fi ridicate gratuit și transportate la sediul de colectare amenajat special de Primăria Sectorului 2 pentru a fi predate firmelor de reciclare.
         
Pentru o bună organizare a acțiunii, primarul Neculai Onțanu a împărțit sectorul 2 în opt zone în care vor patrula 18 autovehicule de la poliția comunitară și cele de la S.C. Supercom S.A. pentru identificarea locurilor de depozitare a aparatelor electronice și electrocasnice și ridicarea lor.
        
După cum se știe, edilul sectorului 2 a decis ca în fiecare ultimă zi de sâmbătă din fiecare lună calendaristică să colecteze gratuit de la populație aparatele vechi de care aceasta nu mai au nevoie.


(418 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria Sectorului 2 continuă programul de colectare a electrocasnicelor vechi de la populație | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63415884971619 seconds.