Marți, 27 Ianuarie 2009 - 06:30 AM Aleg.RO: Iliescu susține că "orice este posibil", cu privire la sacrificarea lui Năstase

Publicat de: Mihaela ȘTEFAN

AMOS News

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a arătat convins că solicitarea procurorului general Laura Codruța Kovesi, adresată Parlamentului de începere a urmăririi penale împotriva lui Adrian Năstase are ca scop discreditarea lui. În acest sens, social-democratul a catalogat demersul lui Kovesi drept "suspect".

"Văd că se tot revine, și numai în momente de acestea, când situația politică este așa cum este. Acest atac direct la adresa lui Năstase, când ani de zile s-a văzut că nu există substanță în toată această chestiune, este clar că are o anumită țintă: discreditarea lui Năstase, care este cel mai puternic contracandidat al lui Băsescu", a declarat președintele de onoare al PSD Ion Iliescu, în cadrul ședinței BPN a formațiunii.

Comentariile apărute în presa germană referitoare la "sacrificarea" lui Adrian Năstase de către PSD, în schimbul ridicării de către Comisia Europeană a monitorizării pe Justiție, par să nu-l fi surpins pe Ion Iliescu, care consideră că "orice este posibil".

Procurorul general al României, Laura Codruța Kovesi, a trimis o scrisoare conducerii Camerei Deputaților prin care îi solicită să se pronunțe prin vot asupra sesizării Parchetului privind începerea urmăririi penale în cazul deputatului Adrian Năstase.

Conducerea Camerei Deputaților a decis pe 10 decembrie să trimită înapoi Parchetului dosarele în care este implicat deputatul PSD Adrian Năstase, motivul fiind acela că probele prezentate Comisiei juridice au fost declarate nule de Înalta Curte de Casație și Justiție.


(347 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mihaela ȘTEFAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Iliescu susține că "orice este posibil", cu privire la sacrificarea lui Năstase | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57667088508606 seconds.