Luni, 26 Ianuarie 2009 - 05:20 AM Aleg.RO: Coalitia PDL-PSD dezbate majorarea pensiilor si salariilor mici

Publicat de: ---

adevarul Liderii PDL si PSD se intalnesc in aceasta dimineata, la Senat, in sedinta conducerii coalitiei, pentru a discuta proiectul bugetului de stat pe 2009, una dintre problemele analizate fiind majorarea pensiilor si salariilor mici incepand cu aceasta primavara .
Conducerile PDL si PSD se reunesc, la ora 9.00, in biroul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, pentru a dezbate proiectul legii bugetului de stat pe anul 2009, precum si masurile sociale prevazute de Cabinetul Boc in acest an.

Printre subiectele discutate va fi si cel al majorarii salariilor si pensiilor mici cu un procent mai mare in comparatie cu cei care au pensii si salarii mult peste medie, care vor beneficia de o marire ponderata.

Majorarea pensiilor si salariilor ar putea fi initiata chiar din aceasta primavara. Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri ca social-democratii intentioneaza sa propuna o majorare a pensiilor si salariilor mici din educatie, incepand cu 1 martie.

Premierul Emil Boc a declarat, sambata seara, pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, ca principala grija a Guvernului va fi, in perioada urmatoare, asigurarea dezvoltarii economice si protejarea "celor mai loviti de greutatile vremii" - cei cu salarii si pensii mici.

Proiectul bugetului de stat pe anul 2009 urmeaza sa fie aprobat in sedinta de Guvern de joi.


(525 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Coalitia PDL-PSD dezbate majorarea pensiilor si salariilor mici | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.77961897850037 seconds.