Luni, 26 Ianuarie 2009 - 05:20 AM Aleg.RO: Geoana, impins de la spate la prezidentiale

Publicat de: ---

adevarul
Aflat la Iasi pentru a sarbatori 150 de ani de la Unirea Principatelor, Mircea Geoana s-a intalnit si cu liderii filialelor PSD din Moldova .

La discutiile de sambata, presedintelui PSD i s-a propus sa candideze la alegerile prezidentiale din toamna, afirma surse participante la discutie.

In asteptarea unei cercetari sociologice care sa masoare impactul intrarii in coalitie cu PDL si, mai ales, care sunt tendintele partidului pentru acest an, Mircea Geoana nici nu a acceptat, nici nu a refuzat. Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a fost cel care a facut propunerea.

Problema prezidentiabilului este extrem de delicata in PSD. Adrian Nastase, cel care anuntate ca este dispus sa se lupte din nou cu Traian Basescu, este nemultumit de intrarea la guvernare alaturi de PDL si da semnale ca nu ar mai vrea sa candideze.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Mircea Geoana anunta ca PSD va organiza in perioada urmatoare doua congrese.

Unul trebuie sa aiba caracter ?doctrinar? si sa rezolve si chestiuni privind organizarea partidului, iar cel de-al doilea va avea ca rol desemnarea candidatului PSD la prezidentiale. Potrivit unor surse din partid, o decizie a lui Geoana s-ar putea cristaliza dupa rezultatele primului congres.


(478 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Geoana, impins de la spate la prezidentiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64392399787903 seconds.