Miercuri, 24 Decembrie 2008 - 05:37 AM Aleg.RO: Băsescu i-a dat asigurări noului ministrul al Apărării că poate continua proiectele

Publicat de: Mihaela ȘTEFAN

AMOS News Președintele Traian Băsescu a participat astăzi, la instalarea în funcție a ministrului Apărării, Mihai Stănișoară. Șeful statului a declarat că speră ca anul viitor, proiectele inițiate vor continua, dând asigurări, totodată, că nu vor exista impedimtente legate de criza economică.

Pe de altă parte, Băsescu și-a exprimat speranța că de data aceasta mandatul ministrului Apărării va fi de 4 ani.

"Pentru că discutăm despre o perioadă de criză, aș vrea să vă asigur că programele vitale ale armatei, programele strategice, nu vor fi oprite. Criza nu justifică nici stoparea reformei, nici continuarea proceselor de modernizare a armatei. Acest lucru vreau să-l știți foarte bine și să aveți încredere că se dă armatei atenția cuvenită", a declarat Traian Băsescu.

Băsescu a cerut oficialilor din Ministerul Apărării, prezenți la ceremonie, detalii despre situația din domeniu cu ocazia ședinței de bilanț. 

"Atunci o să pun degetul exact pe răni și o să putem discuta în detaliu, dar astăzi nu am venit decât să mulțumesc domnului Meleșcanu pentru modul cum și-a îndeplinit mandatul la Ministerul Apărării și să exprim speranța unui succes al mandatului domnului ministru Stănișoară", a spus Băsescu.

Noul ministru al Apărării, Mihai Stănișoară, a ocupat funcția de consilier prezidențial în cadrul Departamentului Securității Naționale de la Administrația Prezidențială.


(618 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mihaela ȘTEFAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Băsescu i-a dat asigurări noului ministrul al Apărării că poate continua proiectele | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61286878585815 seconds.