Joi, 27 Noiembrie 2008 - 05:20 AM Aleg.RO: Procesul în care fostul colonel SIE îi cere daune lui Băsescu, se va judeca la sectorul 1

Publicat de: Mihaela ȘTEFAN

AMOS News Magistrații Tribunalului București au decis că judecarea dosarului în care fostul colonel în Serviciul de Informații Externe (SIE) Ionel Dragomir îi cere daune președintelui Traian Băsescu, nu este de competența instituției. Astfel, procesul se va desfășura la judecătoria sectorului 1.

Fostul colonel în Serviciul de Informații Externe (SIE) Ionel Dragomir a acționat în instanță pentru a cere daune președintelui Traian Băsescu de 100.000 de lei.

Ionel Dragomir l-a dat în judecată pe Traian Băsescu, cerându-i să spună dacă el este colonelul Dumitrescu, despre care șeful statului declara, în 2005, că a încurcat operațiunile de salvare a celor trei jurnaliști români răpiți în Irak.

Avocatul lui Ionel Dragomir spune că, în cazul în care șeful statului va recunoaște că Dragomir este colonelul Dumitrescu, atunci trebuie să aducă dovezi, iar dacă nu le are atunci trebuie să plătească daune.

Ionel Dragomir susține că a fost trecut în rezervă în mod abuziv, pe motiv că ar fi fost sursa jurnalistului Ovidiu Ohanesian.


(741 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mihaela ȘTEFAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Procesul în care fostul colonel SIE îi cere daune lui Băsescu, se va judeca la sectorul 1 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68674612045288 seconds.