Vineri, 31 Octombrie 2008 - 05:56 AM Aleg.RO: Legea prin care se interzic nuntile la cort a fost promulgata de presedinte

Publicat de: ---

adevarul Presedintele Traian Basescu a promulgat, joi, legea prin care se interzice organizarea de nunti sau botezuri in corturi sau in apropierea imobilelor de locuit, in orase .
Initiativa legislativa prin care se interzice organizarea de nunti in corturi sau in apropierea imobilelor de locuit, in mediul urban, a fost adoptata, la inceputul lunii septembrie, in plenul Camerei Deputatilor.

Noul text, care modifica Legea pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala,  interzice organizarea de petreceri si utilizarea de aparatura muzicala de natura a tulbura linistea locuitorilor, in corturi, in alte amenajari, sau in spatiu neacoperit, situate in perimetrul apropiat imobilelor cu destinatia de locuinte sau cu caracter social, in mediul urban.

Dupa publicarea legii in Monitorul Oficial, cei care tulbura linistea publica organizand petreceri la cort sau in aer liber vor fi amnedati cu sume cuprinse intre 500 si 1.500 de lei.


(852 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Legea prin care se interzic nuntile la cort a fost promulgata de presedinte | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7715311050415 seconds.