Vineri, 31 Octombrie 2008 - 05:42 AM Aleg.RO: Oprișan: M-am săturat de cei care doar vorbesc

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea i-a atacat dur pe democrat liberalii și pe liberalii din Vrancea care, în opinia sa, încearcă să blocheze proiectele demarate de CJ Vrancea, transmite corespondentul AMOS News. Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea a convocat azi reprezentanții presei la sediul CJ Vrancea pentru a le împărtăși acestora ideile sale politice. Ca de fiecare dată, Oprișan s-a lansat în atacuri dure la adresa PDL și PNL, pe care i-a numit “ciocoi“ și “beizadele“, și a ridicat în slăvi membrii partidului din care face parte.

“Eu unul, ca președinte al CJ Vrancea, ca reprezentant al intereselor cetățenilor județului Vrancea, pentru că la 1 iunie cu sprijinul masiv al cetățenilor județului Vrancea am obținut dreptul de a vorbi în numele lor, m-am săturat de cei care nu fac nimic, m-am săturat de cei care doar vorbesc, m-am săturat de cei care nu își asumă niciodată responsabilitatea, de cei care de 18 ani de zile au făcut întotdeauna alianțe contra vrâncenilor, atât în CJ cât și în Parlamentul României. Această situație de fapt trebuie să înceteze“, a spus Marian Oprișan.

Acesta le-a cerut “cârcotașilor“ să înceteze să mai boicoteze proiectele inițiate de CJ Vrancea, făcând referire la ultimele ședințe ale CJ Vrancea în care consilierii județeni PDL au votat împotriva unor proiecte prin care s-au alocat fonduri unor primării pentru asfaltarea unor drumuri.

“Oamenii din Vrancea, cetățenii care mie îmi sunt foarte dragi și îi iubesc la fel de mult pe cât iubesc județul Vrancea și îmi iubesc propria familie, știu foarte bine și au văzut cu ochii lor ceea ce a putut face un Guvern responsabil, o administrație publică județeană responsabilă în perioada 2000-2004. De aceea vreau să le transmit tuturor cârcotașilor, ciocoilor și beizadelelor din PDL Vrancea, celor din PNL care nu au ridicat un deget pentu acest județ și nu au făcut niciodată nimic pentru județul Vrancea și nimic nu poate fi legat de numele lor să înceteze această bătaie de joc la adresa cetățenilor și să înceteze să mai boicoteze proiectele administrației județene, proiectele municipalității Focșani. Să înceteze să mai lucreze deliberat împotriva cetățenilor acestui județ“, a declarat Oprișan.


(763 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Oprișan: M-am săturat de cei care doar vorbesc | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65663003921509 seconds.