Joi, 30 Octombrie 2008 - 05:18 AM Aleg.RO: Bihor: Proteste în fața primăriei din Oradea

Publicat de: Vasile ICHIM

AMOS News Astăzi, în fața Primăriei municipiului Oradea aproximativ 100 de persoane din personalul auxiliar al școlilor și grădinițelor din Bihor (infirmiere, secretare, îngrijitoare) au protestat, cerând administrației locale să le acorde tichetele cadou promise de administrația locală, transmite corespondentul AMOS News.

Reprezentanții Sindicatului Nedidactic din Învățământ, Bihor au scos astăzi oamenii în stradă nemulțumiți de neacordarea tichetelor cadou și de decontarea cu întârziere a abonamentelor pentru această categorie de personal.

„Tichetele cadou sunt prioritare, dar sunt probleme și în ce privește decontarea abonamentelor personalului nedidactic, deblocarea drepturilor de salarizare etc. Pentru noi, tichetele cadou sunt ca o mană cerească. Nu trebuie să ne dea toate tichetele odată ci pe parcursul celor șapte sărbători aprobate. Dacă nu ne bagă nimeni în seamă vom proceda la alte măsuri specifice, gen grevă”, a declarat Dan Bonca, președintele Sindicatului Nedidactic din Învățământ, Bihor.

În Oradea sunt aproximativ 300 de persoane încadrate ca personal nedidactic în învățământ. La acțiunea de protest de astăzi au participat angajați de la grădinițele din Oradea, dar și de la câteva școli și grădinița din Salonta.


(805 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vasile ICHIM


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Bihor: Proteste în fața primăriei din Oradea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57391095161438 seconds.