Miercuri, 29 Octombrie 2008 - 04:22 AM Aleg.RO: Oprișan: Acest partid de ciocoi și beizadele nu mă va putea șantaja

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Președintele Consiliului Județean Vrancea s-a arătat deranjat de faptul că democrat-liberalii din consiliu au lipsit de la ședința de azi în semn de protest pentru modul în care sunt alocați banii în comunele din județ, transmite corespondentul AMOS News. Consilierii județeni PDL au refuzat să mai participe la ședința de îndată de azi convocată de CJ Vrancea. Aceștia au primit mapele cu cele două proiecte de hotărâri cu câteva minute înainte de începerea ședinței și au constatat că CJ Vrancea dorește să aloce șase milioane de lei către câteva comune și un oraș condus de primari PNL.

“S-au înțeles foarte bine PNL și PSD. Acum cine a mai bătut palma cu PSD? PDL, Vraciu, sau PNL și Nini Săpunaru“, au spus nemulțumiți consilierii PDL, care susțin că în județ sunt patru comune conduse de primari democrat-liberali care nu au primit niciun ban de la Guvern sau de la CJ.

În replică, Marian Oprișan, președintele CJ a precizat că nici nu se aștepta la altceva din partea unui partid de “ciocoi și beizadele“.

“Indiferent ce vor spune cârcotașii, unii sau alții, față de ceea ce noi facem la conducerea CJ, în mod transparent pentru cetățenii județului Vrancea, vreau să le spun un lucru: Marian Oprișan nu este și nu a fost niciodată un mincinos. Marian Oprișan este un om de cuvânt, un om care s-a luptat în permanență pentru interesele cetățenilor județului Vrancea. Și când am spus că nu am primit nicio solicitare de la unele localități ale județului Vrancea, din întâmplare gestionate de PDL, am spus 100% adevărul. Dacă primarii PDL au o problemă cu președintele CJ să spună deschis. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru că în raport de modul în care au privit problemele cetățenilor județului Vrancea în ultimii ani, în special în ultimii patru ani, dar în subsidiar, în toată această perioadă, le spun categoric uitându-mă în ochii lor: acest partid de ciocoi și beizadele nu mă va putea impresiona nici șantaja și nici amenința în niciun fel. Sunt sătul de procurorii regimului condus de PDL“, a declarat în finalul ședinței de CJ, Marian Oprișan.


(717 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Oprișan: Acest partid de ciocoi și beizadele nu mă va putea șantaja | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65566897392273 seconds.