Miercuri, 03 Septembrie 2008 - 05:31 AM Aleg.RO: Noua conducere a Biroului Permanent al Senatului

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca    Senatorii au aprobat, marti, cu 77 de voturi "pentru", 5 voturi "impotriva" si doua abtineri, noua componenta a Biroului Permanent al Senatului, in care PC detine o functie de vicepresedinte, prin Corneliu Pascu, iar liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, isi pastreaza functia de vicepresedinte .
In urma intelegerii dintre PRM si PDL, anuntate marti, democrat-liberalii nu mai au postul de vicepresedinte, intrucat l-au cedat celor de la PRM, functia urmand a fi ocupata de Corneliu Vadim Tudor.
De asemenea, urmare a aceleiasi intelegeri, PDL este reprezentat in Biroul Permanent doar cu o functie de chestor si una de secretar.
In aceste conditii, PC a reintrat in posesia functiei de vicepresedinte, pe care o cedase PRM. Conservatorii l-au nominalizat pe Corneliu Pascu in aceasta functie.
PNL si PSD si-au pastrat nominalizarile pentru functiile de vicepresedinte: Norica Nicolai, respectiv Doru Ioan Taracila, cei doi intrunind voturile necesare din partea plenului.
Senatorii au fost de acord si cu cei patru chestori propusi de partide - Ioan Chelaru si Ion Moraru (PSD), Mario Oprea (PNL), Ioan Alexandru Peres (PDL).
De asemenea, cei patru secretari - Daniel Ilusca (PNL), Ilie Sarbu (PSD), Ioan Cismaru (PDL), Pete Stefan (UDMR) - au primit voturile senatorilor.


(827 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Noua conducere a Biroului Permanent al Senatului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5546441078186 seconds.