Sâmbătă, 30 August 2008 - 05:07 AM Aleg.RO: PSD va depune saptamana viitoare, la Senat, motiunea simpla pe Agricultura, "Promisiuni si minciuni"

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca    Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat .
Sarbu a prezentat, totodata, si bilantul negativ a patru ani de guvernare de dreapta, in domeniul agricol.
Ilie Sarbu l-a criticat, totodata, pe fostul ministru ministru Gheorghe Flutur, despre care a spus ca "a distrus" tot ce a inceput guvernarea Adrian Nastase, din "convingeri liberalo-pediste".
Sarbul l-a criticat, de asemenea, pe Gheorghe Flutur. pentru faptul ca nu a reusit sa aduca fonduri europene. "Nu pot sa-l iert. Sa nu uitam de gripa aviara, pe care si-a facut imagine si bani", a aratat Ilie Sarbu, care a adaugat ca Flutur a creat Agentia de Plati, o agentie nefunctionala, si a introdus in SAPARD oameni pe criterii politice, care l-au facut nefunctional.


(873 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

PSD va depune saptamana viitoare, la Senat, motiunea simpla pe Agricultura, "Promisiuni si minciuni" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55015397071838 seconds.