Sâmbătă, 30 August 2008 - 05:07 AM Aleg.RO: C.V. Tudor: Elena Basescu este "o pustoaica botoasa care s-a imbatat de succesuri"

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca    Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu, este "o pustoaica botoasa", care "s-a imbatat de succesuri" si acum se viseaza la conducerea PD-L, potrivit Amosnews . El a afirmat ca neintelegerile dintre Cezar Preda si Elena Basescu, de la reuniunea de la Scoala de vara, de joi, a fost ridicola. "S-au intepat pe malul marii Cezar si Elena. Toate televiziunile au difuzat stirea aceasta de parca era vorba de Iuliu Cezar si Elena din Troia. Cand colo, ce sa vezi: «contra» respectiva era o cearta ieftina intre un oarecare Cezar Preda si o pustoaica botoasa care, intamplator, e fiica lui Traian Basescu, care si el, tot intamplator este presedintele Romaniei", a afirmat presedintele PRM.
In conferinta de presa, sustinuta astazi la sediul PRM, Vadim si-a continuat atacurile la adresa unor politicieni precum Theodor Stolojan si Mircea Geoana, dar si la adresa unor ziaristi din Bucuresti, despre care a spus ca sunt "niste trompete mincinoase".
Vadim a fost aspru si cu analistii politici, care preconizeaza un esec al PRM la alegerile parlamentare (conform ultimelor sondaje de opinie, PRM este cotat cu mai putin de 3% din intentiile de vot ale romanilor).
Vadim a precizat ca el nu crede in previziuni, deoarece este un politician cu valoare: "Stiti gluma aia sovietica: ce este un deviationist? Un deviationist este acela care merge inainte, atunci cand partidul o ia la stanga sau la dreapta. Asa si cu mine. Am ramas neschimbat, in slujba tarii mele, a unor principii morale sanatoase, pe care le-am invatat de la parintii si dascalii mei. Fie ca sunt in politica, fie ca nu sunt, eu voi avea, inca un cuvant greu in societatea romaneasca. Atata timp cat voi tine un stilou in mana , voi valora mai mult decat un batalion de politicieni fara personalitate si fara autoritate in fata oamenilor".


(1048 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

C.V. Tudor: Elena Basescu este "o pustoaica botoasa care s-a imbatat de succesuri" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60425806045532 seconds.