Joi, 31 Iulie 2008 - 04:41 AM Aleg.RO: Prahova: Primarul Ploieștiului se întâlnește cu Laszlo Borbely

Publicat de: Cosmina IONIȚĂ

AMOS News Edilul Ploieștiului, Andrei Volosevici va participa, mâine, la Brașov,  la întâlnirea cu tema „Parteneriat metropolitan național pentru dezvoltarea policentrică  și consolidarea competitivității României”, transmkite corespondentul Amos News.

Evenimentul face parte dintr-o serie de demersuri inițiate în toamna anului 2007 la Brașov, care vizează configurarea rețelei de poli majori de dezvoltare, coeziunea teritorială și dezvoltarea durabilă a României.

Întâlnirea va oferi cadrul de discuție pentru examinarea potențialului de cooperare între zonele metropolitane din România și stimularea asocierii urban-rural, în vederea configurării rețelei de poli majori de dezvoltare la nivel național.

Scopul întrunirii este inițierea procesului de configurare a structurii dezvoltării policentrice a României prin constituirea Asociației Naționale a Zonelor Metropolitane din România, asociație capabilă să acționeze ca partener național de dialog pentru dezvoltare teritorială competitivă și coerentă, prin implicarea în proiecte strategice de anvergură teritorială și cu impact multisectorial.

În cadrul reuniunii, ministrul Laszlo Borbely va face o prezentare privind asistența tehnică oferită de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Locuinței pentru elaborarea Planurilor Integrate de Dezvoltare precum și finanțarea proiectelor prin Axa 1 a Programului Operational Regional.


(628 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmina IONIȚĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Prahova: Primarul Ploieștiului se întâlnește cu Laszlo Borbely | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52209305763245 seconds.