Joi, 31 Iulie 2008 - 04:41 AM Aleg.RO: Argeș: Primarii din județ vor înființa centre de colectarea de ajutoare pentru sinistrați

Publicat de: Petre NIȚU

AMOS News Prefectul de Argeș, Ion Popa, a cerut astăzi celor 7 primari din mediul urban să identifice și să organizeze puncte de colectare a ajutoarelor umanitare de primă necesitate destinate sinistraților și să asigure primirea și depozitarea acestora, transmite corespondentul AMOS News.
Totodată, prefectul Ion Popa face apel către populație și agenții economici din județ să ajute sinistrații din Moldova și Maramureș.

"Le adresez rugămintea argeșenilor de a fi solidari cu frații noștri din nordul țării, greu încercați în aceste momente, donând bani sau diverse produse alimentare sau de îmbrăcăminte . Orice ajutor, cât de mic, poate contribui la alinarea suferinței conaționalilor noștri".

Ajutoarele ce pot fi depuse în punctele de colectare constau în : articole de îmbrăcăminte și încălțăminte noi; lenjerii de pat, saci de dormit noi; pături, saltele noi; alimente neperisabile, în termen de valabilitate; produse de igienă și curățenie ambalate și în termen de valabilitate; apă minerală și plată îmbuteliate; ustensile pentru servit hrana, noi.

Ajutoarele vor fi predate personal de donatori la centrele de primire -colectare, special constituite, pe baza de procese verbale de predare-primire.

Totodată, pentru persoanele care doresc să ajute victimele inundațiilor cu sume de bani, Crucea Roșie Română a deschis la BRD, Sucursala Piața Romană, următoarele conturi :
LEI : RO36BRDE410SV51618614100
EURO : RO71BRDE410SV51618884100


(648 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Petre NIȚU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Argeș: Primarii din județ vor înființa centre de colectarea de ajutoare pentru sinistrați | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51278805732727 seconds.