Joi, 31 Iulie 2008 - 04:41 AM Aleg.RO: Piedone a dat afara doi directori din primarie pentru ca au vrut sa cumpere prea multe rechizite

Publicat de: ---

Gândul

Primarul de la sectorul 4, Cristian Popescu-Piedone, i-a destituit, ieri, pe directorul Directiei Administrative din primarie Natalita Dumitru si pe adjunctul ei Nicusor Moise . Motivul: cei doi au comandat prea multe rechizite, mai ales ca în magazia institutiei existau deja stocuri (înca nefolosite).

Potrivit autoritatilor locale, cei doi directori au comandat rechizite în valoare de 260 de milioane lei si i-au adus hartiile la semnat primarului. Insa acesta nu a semnat de aceasta data „ca primarul”. Dupa un control, s-a constatat ca în magazie existau 2.500 de cartuse pentru imprimante, aproape 3.500 de topuri hartie, zeci de baxuri de detergenti pentru vase si pentru geamuri, sute de odorizante de camera si bidoane de sapun lichid si alte materiale. Valoarea estimativa a materialelor gasite este de aproximativ 10-15 miliarde de lei vechi, potrivit Mediafax.

„Este un adevarat jaf al banului public. Am anulat contractul de achizitie a rechizitelor si le-am desfacut contractul de munca. In Primaria Sectorului 4 se vor mai cumpara cartuse pentru imprimante doar atunci cand se vor termina cele existente pe stoc, un creion doar atunci cand se termina cele aflate pe stoc... si tot asa. Iar tonerele expirate (gasite în magazie - n.r.) le voi oferi drept prime de sarbatori angajatilor din directia administrativa, pentru ca nu s-au sinchisit sa chiverniseasca banul public”, sustine Cristian Popescu-Piedone, citat în comunicatul primariei de sector. (Mediafax)


(695 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Piedone a dat afara doi directori din primarie pentru ca au vrut sa cumpere prea multe rechizite | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51785087585449 seconds.