Luni, 30 Iunie 2008 - 04:23 AM Aleg.RO: Cronica partidelor parlamentareVadim Tudor si intentia de a candida la prezidentiale

Publicat de: ---

cronicaromana Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, si-a anuntat, recent, intentia de a candida la alegerile prezidentiale . “Spre deosebire de Adrian Nastase, care nu are simtul masurii si anunta ca va candida la presedintie - eu il asigur ca nu are nicio sansa - eu ma pregatesc pentru cel putin un mandat de presedinte al Romaniei”, a declarat liderul PRM, in cadrul unei conferinte de presa, informeaza Rompres. El a adaugat ca, marti, cand se va duce la Palatul Cotroceni, pentru intrevederea cu Traian Basescu, pe tema consultarilor legate de cresterea preturilor, ii va spune sefului statului ca a venit la viitorul sau loc de munca, afirmatie pe care a mai facut-o si in trecut. Vadim Tudor a spus ca nu va mai candida pentru un nou mandat de senator, dar a adaugat ca acest lucru nu este o certitudine, deocamdata, deoarece “nu aduce anul ce aduce ceasul”. Liderul PRM a mai precizat ca nu se teme de institutele de sondare si ca PRM va “ramane in marea politica”.
Partidul Romania Mare s-a organizat prost si avut o foarte slaba campanie electorala pentru recentele alegeri locale, a adaugat Vadim Tudor, sustinand insa ca la scrutin s-au inregistrat fraude si ca recentele sondaje de opinie date publicitatii sunt “mincinoase”. “La propunerea mea, toti membrii Biroului Permanent al PRM ne-am dat demisia de onoare din functiile detinute. Ce-ar fi vrut unii scandalagii? Sa ne facem harakiri? De ce? Fiindca n-am furat alegerile? Daca ne-am dat demisia, nu e bine - urla aceeasi presa ticalosita. Daca nu ne-o dadeam, iar nu era bine”, a spus liderul PRM. El a adaugat ca in septembrie va avea loc sedinta Consiliului National al PRM, la care se va face o analiza temeinica a acestei situatii, se vor stabili sarcini si responsabilitati. Corneliu Vadim Tudor a apreciat ca cea mai mare greseala pe care ar putea sa o faca membrii partidului ar fi sa se certe intre ei din cauza “fraudelor savarsite de altii si a sondajelor mincinoase cu care se intoxica populatia”.
In opinia lui Tudor, nu se poate vorbi de alegeri libere si democratice in conditiile in care “nu mai putin de 1.200.000 de buletine de vot sunt nule iar cele mai multe sunt stampilate pe PRM”. Nu in ultimul rand, a mentionat ca propunerea presedintelui Traian Basescu privind sesiunea extraordinara a Parlamentului este “o viclenie populista”, dar ca este de acord cu discutarea problemelor mentionate de seful statului. “Desi avem de-a face cu o viclenie populista si nu intra in atributiile presedintelui sa convoace Parlamentul, intrucat asa ceva incalca principiul sacrosanct al separatiei puterilor in stat, noi suntem de acord sa dezbatem si aceste probleme, chiar in timpul vacantei, sub cupola Parlamentului”, a precizat el.


(715 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Cronica partidelor parlamentareVadim Tudor si intentia de a candida la prezidentiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55651998519897 seconds.