Sâmbătă, 28 Iunie 2008 - 04:32 AM Aleg.RO: Tăriceanu, Orban, Antonescu și Nicolai candidează la funcții din Parlamentul României

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News Principalii lideri ai PNL, Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban, Crin Antonescu și Norica Nicolai vor candida la alegerile generale din acest an. Surse din PNL susțin că premierul și președintele liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, intenționează să candideze pentru un post de deputat la Camera Deputaților. Data limită de depunere a candidaturilor este 10 Iulie, dar până acum doar ministrul Transporturilor, Ludovic Orban și senatorul Norica Nicolai au anunțat că vor candida pentru un post de deputat, respectiv senator.

"Candidez din partea PNL București pentru Camera Deputaților. Nu am mai fost până acum în Parlamentul României, dar cred că am mari șanse să obțin un mandat de deputat. PNL București mă sprijină", a afirmat pentru AMOS News, Ludovic Orban.

Senatorul Norica Nicolai a afirmat și ea că dorește un nou mandat în Parlament.

"Candidez din nou pentru Senat, precum mulți dintre liberali", a afirmat Nicolai.

Călin Popescu Tăriceanu urmează să își depună și el, în următoarele zile, candidatura pentru Parlamentul României. Surse din conducerea PNL spun că premierul intenționează să devină deputat de București.

Vicepreședintele PNL, Crin Antonescu, va candida și el, pentru un nou mandat la Camera Deputaților, tot din partea PNL București.


(638 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Tăriceanu, Orban, Antonescu și Nicolai candidează la funcții din Parlamentul României | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66657710075378 seconds.