Luni, 23 Iunie 2008 - 05:06 AM Aleg.RO: Cluj: PSD zguduit de demisii

Publicat de: Francisc MĂDĂRĂȘAN

AMOS News Mai mulți lideri ai organizațiilor municipale și orășenești din PSD Cluj și-au dat demisiile, în cadrul ședinței Biroului Județean, transmite corespondentul AMOS News. Motivul este reprezentat de rezultatele slabe obținute de aceștia în alegerile locale, care se numără printre cele mai proaste rezultate obținute vreodată de PSD în confruntarea electorală locală din Cluj.

Printre cei care și-au dat demisia se numără fostul președinte al organizației municipale Cluj-Napoca a PSD, consilierul local Remus Lăpușan, director al SC Unita Asigurări Cluj.

În calitate de candidat la Primărie, el a obținut doar 5,4 la sută din voturi, sub scorul obținut de partidul său și de 15 ori mai mic decât scorul obținut de actualul primar PD-L, Emil Boc.

PSD are doar trei consilieri locali și nu a reușit să obțină niciun post de viceprimar sau de vicepreședinte la Consiliul Județean.

Conducerea organizației municipale a fost preluată interimar de președintele organizației județene, fostul ministru al Informațiilor Publice, senatorul Vasile Dâncu.

De asemenea, și-au dat demisiile liderii organizațiilor PSD din Turda, Câmpia Turzii și Huedin, unde candidații PSD nu au reușit nici măcar să intre în turul II al alegerilor. La Turda, conducerea interimară va fi asigurată de Iosif Zegrean, purtătorul de cuvânt al revoluționarilor clujeni, la Câmpia Turzii, de către deputatul Vasile Soporan, iar la Huedin, de fostul prefect Valentin Cuibus, directorul Palatului Copiilor din Cluj-Napoca. În schimb, liderii PSD din Gherla și din Dej și-au păstrat funcțiile. Dejul este singurul oraș din județ în care candidatul PSD, Costan Morar, a reușit să obțină postul de primar.


(335 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Francisc MĂDĂRĂȘAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Cluj: PSD zguduit de demisii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62621593475342 seconds.