Sâmbătă, 21 Iunie 2008 - 05:22 AM Aleg.RO: Basescu se razboieste si cu presa internationala

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca    Presedintele Traian Basescu a refuzat vineri, la Bruxelles, sa raspunda unei intrebari a unei ziariste, corespondent al RFI, spunandu-i acesteia ca orice raspuns are nevoie de o intrebare care sa probeze o minima inteligenta .
La incheierea lucrarilor Consiliului European, seful statului si premierul au sustinut o declaratie comuna de presa la finalul careia Traian Basescu a anuntat ca nu este timp pentru intrebari si ca va da detalii in plus referitoare la ce s-a discutat la Consiliu in avion, la intoarcerea spre Romania.
Cu toate acestea, corespondentul RFI l-a intrebat pe seful statului daca, in conditiile in care pana anul viitor nu se va ratifica in toate tarile UE Tratatul de la Lisabona si va ramane in vigoare cel de la Nisa, Romania este dispusa sa renunte la postul de comisar european.
Traian Basescu nu a raspuns la intrebare, dar, indreptandu-se spre iesire, i-a spus ziaristei care-i adresase intrebarea, in momentul in care a ajuns langa ea, ca orice raspuns are nevoie de o intrebare care trebuie sa probeze un minim de inteligenta.


(458 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Basescu se razboieste si cu presa internationala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61109900474548 seconds.