Vineri, 20 Iunie 2008 - 05:21 AM Aleg.RO: O nemtoaica, viceprimar al Sibiului  

Publicat de: ---

evenimentulzilei Veronica D . Niculescu
Vineri, 20 Iunie 2008 Sibiul are, incepand de ieri, o femeie in functia de viceprimar.

Cu 18 voturi din totalul de 22 al consilierilor proaspat validati, Astrid Fodor este cel dintai viceprimar ales al Sibiului, dupa 1989. Membra a Federatiei Democrate Germane din Romania, doamna viceprimar este de profesie economist si a lucrat an ultimii ani la Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice CA. Astrid Fodor a fost consilier local an legislatura precedenta. Ea a fost propusa ca viceprimar chiar de primarul Klaus Johannis.

'Stiam de propunerea facuta pentru aceasta functie, anca de pe 13 iunie. Sunt onorata si sunt convinsa ca faptul ca sunt femeie ma va ajuta an andeplinirea misiunii de viceprimar', a marturisit Astrid Fodor la cateva minute dupa numire. Cel de-al doilea viceprimar al Sibiului, Virgil Popa (PSD), a ocupat aceasta functie si an ultima parte a legislaturii trecute. Motivul alegerii sale este faptul ca toti consilierii FDGR au preferat sa se alieze cu cei ai PSD, desi PDL a iesit al doilea an preferintele electoratului.

Astfel, cei doi viceprimari sunt chiar cei propusi de primarul Klaus Johannis, care tot ieri a depus juramantul pentru noul mandat. 'Am avut cu consiliul local trecut o colaborare foarte buna si ami doresc si cu acest consiliu o colaborare la fel de buna. Eu va asigur ca voi face tot ce pot pentru ca Sibiul sa fie un oras si mai prosper', a declarat Johannis, care se bucura de sprijinul majoritar al consilierilor FDGR.


(310 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

O nemtoaica, viceprimar al Sibiului   | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55658602714539 seconds.