Marți, 05 Aprilie 2005 - 06:25 PM Aleg.RO: Vanghelie este susținut de tinerii din PSD

Publicat de: ---

AMOS News "Deputatul Gabriel Oprea ar trebui să-și vadă de activitatea parlamentară și de cetățenii din județul Ilfov și nu să facă declarații politicianiste descalificante la adresa unor colegi de partid" a declarat Dragoș Niță, membru în Biroul Executiv Central al TSD. "Prestația primarului Vanghelie în alegerile parțiale pentru Primăria Capitalei a fost una foarte bună, având în vedere încrederea pe care o are încă electoratul bucureștean în Alianța PNL-PD.

Iar, atacurile murdare venite din partea unor așa-ziși "lideri", cum ar fi deputatul Gabriel Oprea la adresa candidatului PSD și primar de sector ieșit din primul tur la ultimele alegeri locale, îi descalifică pentru mult timp de aici încolo.

În aceste momente este nevoie de o anliză pertinentă asupra rezultatelor electorale și nu de a face declarații jignitoare și chiar aberante la adresa unor colegi de partid, care în aceste momente dificile pentru PSD și-au asumat rolul important de a înfrunta actuala coaliție guvernamentală", a declarat Dragoș Niță, membru în conducerea centrală a Tineretului Social Democrat.


(703 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vanghelie este susținut de tinerii din PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59920883178711 seconds.