Marți, 05 Aprilie 2005 - 12:10 PM Aleg.RO: Viceprimarul din Siret a accidentat grav un polițist de frontieră

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Viceprimarul orașului Siret, Dragoș Ungureanu, a accidentat grav, luni noaptea, un polițist de frontierã aflat în misiune. Dragoș Ungureanu, de 55 de ani, posesor al permisului de conducere categoria “B” din anul 1974, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, pe comunicația rutierã dinspre vama Siret spre oraș, l-a accidentat grav pe agentul de poliție Vergil Sergiu Perijoc, de 30 de ani, din Zamostea, angajat la Sectorul Poliției de Frontierã Siret.

Acesta, aflat în timpul serviciului, a încercat sã opreascã o mașinã care se deplasa dinspre frontierã spre orașul Siret, s-a deplasat spre axul drumului, moment în care a fost acroșat cu partea lateralã dreapta fațã de autoturismul condus de viceprimar, care s-a angajat în depãșire fãrã sã se asigure.

În urma impactului, polițistul a fost proiectat pe parbrizul mașinii viceprimarului, fiind internat în Spitalul Municipal Rãdãuți cu multiple fracturi la mâini și picioare. Polițistul se afla în punct de control fix al autovehiculelor, echipat corespunzãtor, fiind însoțit de Dan Vatamaniuc, coleg din cadrul aceluiași sector.

Șeful Poliției orașului Siret, Alexandru Redenciuc, a declarat cã viceprimarului i se va întocmi dosar penal pentru sãvârșirea infracțiunii de vãtãmare corporalã.

Potrivit șefului Poliției Siret, evenimentul rutier intrã în categoria accidentelor de muncã, agentul fiind în timpul serviciului și urmeazã sã fie anchetat de Inspectoratul Teritorial de Muncã Suceava.


(662 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Viceprimarul din Siret a accidentat grav un polițist de frontieră | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63639998435974 seconds.