Joi, 19 Iunie 2008 - 05:27 AM Aleg.RO: PDL Ilfov și-a adjudecat Consiliul Județean

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News Conducerea filialei din Ilfov a Partidului Democrat Liberal a revendicat astăzi victoria obținută la Consiliul Județean din acest județ.

Președintele Organizației Ilfov a PDL, Cristache Rădulescu, susține că a primit de la BEJ rezultatul alegerilor de la CJ Ilfov care îl desemnează drept câștigător.

"Am obținut 48.472 voturi la o diferență de 644 de voturi față de candidatul PSD Anghel Iordănescu. În Ilfov, președintele CJ a fost votat din două tururi. De mâine o să ne apucăm de treabă la Ilfov", afirmă noul președinte al CJ Ilfov, Cristache Rădulescu.

Reprezentanții filialei PDL Ilfov susțin că au obținut un scor foarte bun la alegerile locale din acest an. Ei oferă drept exemplu numărul mare de consilieri locali și județeni pe care și i-au adjudecat zilele acestea.

"Avem 204 consilieri locali și nouă consilieri județeni. Deci am câștigat alegerile. Avem 18 primari din 40, iar trei sunt în orașe. A fost un meci dur între PDL și PSD-ul lui Anghel Iordănescu, iar BEC a fost de partea PSD. Dacă la Ștefănești au fost anulate alegerile pe drept, pe motive serioase, la Vidra nu au existat astfel de motive. Cei de la PSD să aibă spirit de fair play și să ne felicite", a mai menționat reprezentantul PDL.


(381 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PDL Ilfov și-a adjudecat Consiliul Județean | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6030809879303 seconds.