Joi, 19 Iunie 2008 - 05:27 AM Aleg.RO: Un deputat PNL îsi ?demasca? colegii din toaleta Casei Poporului

Publicat de: ---

Gândul 19 .06.2008

Sta postat în fata cabinei unei toalete din Parlament. Usa de la cabina e deschisa. In plan secund se poate vedea clasicul „tron“, care are colacul ridicat. In prim-plan, avem un deputat roman, care povesteste senin, în fata camerei TV, cate mii de euro castiga un parlamentar roman, fara sa faca nimic. Pe domnul deputat îl cheama Buzatu. Horatiu Buzatu. Liberal. In timpul vacantei parlamentare si-a descoperit o noua vocatie, aceea de realizator TV, si are pana acum la activ un miniserial, compus din 5 episoade, postate pe site-ul happyfish.ro. Filmuletele ne prezinta asa-numitele „Culise ale Parlamentului”, în care, normal, are rolul de gazda a emisiunii.

Curiosii pot afla astfel, direct din gura domnului deputat, ca „Ion Iliescu arde gaz la serviciu de 6 ori mai mult decat un alegator”, dar si ca întreaga cladire a Parlamentului consuma pe zi curent electric cat jumatate din orasul Filiasi. Daca vreti sa stiti cat curent consuma Adrian Nastase, întrebati-l pe Buzatu: „Adrian Nastase consuma cat 40 de olteni. Cat 40 de olteni consuma”. Sau ce bani ar primi senatorul Dorel Onaca (fost marinar) daca ar verifica situatia scafandrilor din Iasi.

Desi în vacanta, deputatul Buzatu profita de ocazie pentru a-si ataca sau ironiza adversarii politici. Spre exemplu, din toaleta grupului parlamentar al PNL ne explica – pe un ton „cool” si aparent revoltat – cat de mult ne costa, pe noi, romanii, un deputat. Omul ironizeaza însa exact sistemul din care face parte si îsi doreste cu ardoare sa mai faca parte. Spune ca o face însa pentru a prezenta Parlamentul într-o alta lumina, pe principiul conform caruia „deputatii nu merg la serviciu doar pentru afaceri”.


(259 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Un deputat PNL îsi ?demasca? colegii din toaleta Casei Poporului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52167701721191 seconds.