Vineri, 29 Februarie 2008 - 05:28 AM Aleg.RO: Oprișan renunță la politică dacă nu va fi uninominal pentru președinții de CJ

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea a declarat că se gândește să se retragă din viața politică dacă președinții consiliilor județene nu vor fi aleși pe vot uninominal, transmite corespondentul AMOS News.

Marian Oprișan a declarat că nu va face acest pas fără să consulte mai întâi cetățenii județului Vrancea. Președintele CJ Vrancea spune că în România nu se mai poate construi o clasă politică dacă cetățenii nu își pot alege direct oamenii care îi conduc.

„Mă gândesc serios să părăsesc viața politică, însă un asemenea pas nu l-aș face decât după consultarea cetățenilor județului Vrancea. Ce fel de clasă politică mai putem construi în România dacă nu o responsabilizăm față de cetățeni? Aceștia au dreptul să își aleagă direct oamenii care să îi reprezinte“, a declarat Marian Oprișan.


(630 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Oprișan renunță la politică dacă nu va fi uninominal pentru președinții de CJ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54092621803284 seconds.