Joi, 28 Februarie 2008 - 05:26 AM Aleg.RO: Suceava: Un consilier PSD cere socoteală primăriei

Publicat de: Doina BOGHIAN

AMOS News Verginel Iordache, consilier local si  președintele Organizației municipale a PSD Suceava, cere Primăriei sa justifice cum s-au cheltuit banii pentru asfaltări și plombări, în condițiile în care orașul e plin de gropi, transmite corespondentul AMOS News.

Potrivit datelor oficiale, în perioada 2004-2008, administratia locala suceveana a cheltuit circa 7 milioane euro pentru reabilitarea străzilor. In opinia lui Iordache insa, starea acestora este la fel sau chiar mai proastă decît în urmă cu patru ani.

El a amintit că echipa liberală de la conducerea Primăriei a promis că va asfalta toate cele 237 de străzi, dar din declarațiile oficiale rezulta ca s-au asfaltat doar 40, „din care cele circulabile pot fi numărate pe degetele de la o singură mână”.

Iordache a spus ca suma de 7 milioane euro ar fi fost suficientă pentru asfaltarea a 500 km de drum, adică mai mult decât drumul Suceava –București. Mai mult, nu intelege cum e posibil ca o singură firmă, SCCF-Grup Colas Iasi, sa castige toate licitațiile pentru repararea străzilor din municipiul Suceava, in timp ce firmele cu sediul în Suceava sunt evitate sistematic.

„Cat timp licitațiile sunt făcute așa cum sunt făcute, iar caietele de sarcini sunt constituite pentru ca unele firme să câștige licitațiile, si cat timp nu sunt prevederi contractuale clare, niciodată Suceava nu va avea străzi în stare bună. Primarul a dovedit încă o dată că managementul nu este una dintre calitățile sale, că e doar un conducător de gospodărie comunală”, este de parere Verginel Iordache.


(775 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Doina BOGHIAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Suceava: Un consilier PSD cere socoteală primăriei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5902419090271 seconds.