Joi, 28 Februarie 2008 - 05:26 AM Aleg.RO: Consilierii locali vor o comisie de anchetă a activității primarului Bacinschi

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Consilierii locali PNL și PD-L cer constituirea unei comisii care să ancheteze activitatea primarului Decebal Bacinschi, transmite corespondentul AMOS News.

Ședință de foc pentru aleșii municipiului Focșani. PNL și PD-L au creat o alianță tacită pentru a-i șifona imaginea primarului Focșaniului, Decebal Bacinschi. Aceștia cer ca membrii comisiei să ancheteze activitatea edilului, dar și a unor unități subordonate Primăriei Focșani.

În acest sens, liberalii și democrat-liberalii au cerut întrunirea unei ședințe extraordinare în care să fie numiți membrii comisiei, însă reprezentanții primăriei au spus că un asemenea lucru ar fi ilegal.

„Ne sunt încălcate drepturile de consilieri locali. Ne blocați posibilitatea să vedem dacă ceea ce am hotărât noi aici timp de patru ani s-a și realizat“, a precizat Vasile Dobre, consilier local din partea PNL.

În replică, primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, a spus că aceasta este o încercare a consilierilor de a-l intimida astfel încât să nu mai candideze la viitoarele alegeri locale. Mai mult, edilul șef susține că a primit și amenințări în acest sens.

„Voi aveți impresia că am furat. Ce se întâmplă? Ați intrat în panică? A fost Curtea de Conturi, s-au găsit câteva nereguli însă prejudiciul a fost recuperat“, a spus Bacinschi, care imediat după discurs a părăsit sala însoțit de consilierii PSD.


(623 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consilierii locali vor o comisie de anchetă a activității primarului Bacinschi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54519391059875 seconds.