Joi, 28 Februarie 2008 - 05:25 AM Aleg.RO: Consiliul Județean Arad a investit peste 6,7 milioane lei pentru noul sediu

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Consiliul Județean Arad a investit peste 6,7 milioane lei în amenajarea noului sediu al instituției, iar lucrările vor fi finalizate până în luna octombrie, informează corespondentul AMOS News.

Banii necesari pentru amenajarea noului sediu al CJ Arad au fost asigurați din bugetul propriu al instituției.

„Valoarea totală a investiției aprobată, inclusiv TVA, a fost de 9.937.410 lei, adică peste 2,8 milioane euro. Dar, valoarea contractată în urma licitației a fost stabilită la 6.733.325 lei. Lucrările sunt în grafic, iar în luna octombrie vom lucra în noul sediu“, a menționat, miercuri, Iosif Matula, președintele CJ Arad.

Lucrările de construcție la noul sediu au început, anul trecut, în luna august. Imobilul în care va funcționa Consiliul Județean este formată din două corpuri de clădire, amplasate pe 1.113 metri pătrați, dintre care una a aparținut fostei Bănci Agricole, iar, ulterior, Serviciului Român de Informații (SRI).

Șeful CJ Arad a spus că spațiul din clădirea care a existat inițial a fost considerat insuficient pentru derularea activității instituției, astfel că, a mai fost ridicat un corp de clădire, cu două etaje.


(699 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consiliul Județean Arad a investit peste 6,7 milioane lei pentru noul sediu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6703770160675 seconds.