Joi, 28 Februarie 2008 - 05:25 AM Aleg.RO: Constanța: Foștii deputați PSD Marian Motoc și Stefan Giuglea s-au înscris în PC

Publicat de: Lavinia SICLITARU

AMOS News Doi foști deputați PSD s-au întors în politică. Marian Motoc și Stefan Giuglea, deputați în mandatul 2000-2004 au fost inlaturati din PSD de echipa condusa de Radu Mazăre, transmite corespondentul AMOS News.

Cei doi s-au inscris zilele trecute in organizatia judeteana a Partidului Conservator. Dupa ce, o perioada destul de lunga de timp, au fost simpli spectatori ai scenei politice, cei doi vor sa puna umarul la depasirea pragului de 5%, obiectiv pe care Partidul Conservator si-l propune pentru urmatoarele alegeri.  Marian Motoc este cunoscut drept un apropiat a lui Miron Mitrea, in timp ce Stefan Giuglea a mai cochetat dupa plecarea din PSD si cu Partidul Ecologist.

Motoc va ocupa functia de presedinte al conservatorilor la nivelul organizatiei municipale, in timp ce lui Stefan Giuglea i s-a propus postul de vicepresedinte.


(888 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Lavinia SICLITARU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Constanța: Foștii deputați PSD Marian Motoc și Stefan Giuglea s-au înscris în PC | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63435387611389 seconds.