Luni, 04 Februarie 2008 - 05:04 AM Aleg.RO: PSD Arad susține că parlamentarii partidului vor vota împotriva taxei de mediu

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Organizația județeană a PSD Arad este împotriva taxei de mediu promovată de Executiv și, prin urmare, parlamentarii PSD de Arad vor vota împotriva ei, alături de ceilalți colegi din grupurile parlamentare ale partidului de la Camera Deputaților și Senat, informează corespondentul AMOS News. De asemenea, PSD condamnă demagogia democraților care se lansează în declarații populiste, aruncând vina în curtea PNL deși nu doar au susținut introducerea taxei de primă înmatriculare ci au fost chiar inițiatorii ei, prin ministrul Sulfina Barbu.

Șeful Departamentului Transport și Infrastructură al PSD Arad, vicepreședintele PSD Marian Melinte, consideră numărate zilele taxei de mediu și găsește aberante declarațiile deputatului PDL Traian Igaș referitoare la această taxă, în condițiile în care promotorul acesteia este ministrul PD Sulfina Barbu.

„Aici nu mai este vorba despre cuantumul taxei, dacă e prea mare sau prea mică, este vorba de însuși principiul pe baza căruia a fost ea concepută: este inadmisibil să fii obligat la plata unei taxe prohibitive când cumperi un autovehicul nou – și implicit mai puțin poluant – iar achizițiile de vehicule second-hand să fie practic încurajate printr-un cuantum redus al taxei. Este unul dintre cele mai stupide raționamente izvorâte din logica actualilor guvernanți și din cea a foștilor lor colegi din Alianța DA. Cred că nu mai e un secret pentru nimeni faptul că taxa auto a fost instituită în 2006 de Ministerul Finanțelor Publice la solicitarea ministrului Mediului de atunci, democrata Sulfina Barbu. Tocmai de aceea, deputatul PD-L Traian Igaș șochează prin demagogia discursului, declarațiile sale recente împotriva taxei fiind în totală contradicție cu poziția PD de acum doi ani” susține Marian Melinte.

Liderul PSD Arad consideră că taxa de mediu va fi până la urmă anulată, împotriva ei fiind deciși să voteze parlamentarii PSD, PC și PRM cărora – punându-și cenușă în cap – li se vor alătura probabil și democrații lui Igaș, cei care au inventat de altfel taxa și au votat-o cu două mâini în Parlament.


(329 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD Arad susține că parlamentarii partidului vor vota împotriva taxei de mediu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59243392944336 seconds.