Sâmbătă, 02 Februarie 2008 - 05:52 AM Aleg.RO: Vadim Tudor: Mă tem că într-un moment bahic, Băsescu o să-i trimită o scrisoare lui George Bush la Casa Albă de la Moscova

Publicat de: Alina BOGHICEANU

AMOS News Cineva a greșit "adrisantul". Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a reamintit că săptămâna aceasta a primit o scrisoare de la Administrația Prezidențială, pe tema votului uninominal, adresată "Domnului Corneliu Vadin Tudor, președintele UDMR".

Vadim s-a declarat uimit de o asemenea greșeală fără precedent și consideră că ori are de-a face cu o greșeală a funcționarilor Administrației Prezidențiale, din cauza faptului că "Traian Băsescu nu mai are o echipă de consilieri și totul este vraiște", ori "cineva a făcut o glumă proastă, cu acordul lui Traian Băsescu, poate, cu scopul de a lovi simultan în cele două formațiuni care îi fac lui probleme: PRM și UDMR.

Ambele variante sunt considerate de către președintele PRM greșeli inadmisibile care descalifică Administrația Prezidențșială.

"Ce ar zice Traian Băsescu dacă aș folosi și eu plicul, antetul și ștampila Senatului României, pentru a-i trimite un mesaj la cârciuma Golden Blitz", s-a întrebat retoric liderul PRM, care a mai adăugat ironic: "Mă tem că într-un moment bahic, Băsescu o să-i trimită o scrisoare lui George Bush la Casa Albă de la Moscova că este o Casă Albă și la Moscova sau ceva de genul ăsta sau o să-i trimită reginei Marii Britanii, în loc de regina Marii Britanii să-i scrie regiana termitelor".


(311 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina BOGHICEANU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vadim Tudor: Mă tem că într-un moment bahic, Băsescu o să-i trimită o scrisoare lui George Bush la Casa Albă de la Moscova | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.9350340366364 seconds.