Sâmbătă, 02 Februarie 2008 - 05:52 AM Aleg.RO: Lansare cu strigaturi a candidatilor PD-L la locale: ?Scripcaru moldoveanu?/ mai tare ca Videanu?

Publicat de: ---

Gândul 2 .02.2008

In ovatiile a peste 600 de activisti echipati cu baloane, fulare, bonete si batiste portocalii cu sigla partidului, PD-L a început ieri dupa-amiaza, la Brasov, lansarea candidatilor sai de primar pentru alegerile locale, sub deviza „S-o facem lata înca o data!”, tema rock a videoclipului pregatit pentru edilul-sef George Scripcaru. Botezata „Consiliu de Coordonare Judetean largit”, actiunea i-a avut pe rand, pe post de DJ, pe toti „greii” democrat-liberali, în frunte cu Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoita, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Gheorghe Stefan „Pinalti”, care s-au întrecut în acuze la adresa premierului Tariceanu si a Guvernului.

La finalul spiciului sau, Emil Boc a lansat „în premiera” si cea dintai momeala electorala din sirul celor menite sa faca din PDL „partidul primarilor”: proiectul unei legi pentru restituirea taxei de prima înmatriculare, care va fi depus saptamana viitoare la Parlament. In ceea ce priveste candidatii cu care democrat-liberali sunt convinsi ca-si vor „rade” adversarii în cursa pentru primariile Brasovului, acestia sunt, în proportie de peste 80%, actualii edili pedisti în functie, începand cu cel al urbei de sub Tampa, George Scripcaru - prezentat de Emil Boc drept „cel mai performant primar, care are peste 80% în sondaje si va castiga sigur din primul tur” – si sfarsind cu cel de la Zarnesti, ex-taranistul Gheorghe Lupu, între ale carui „performante” se numara si o condamnare penala pentru cotonogirea unui adversar în timpul campaniei electorale din 2004!

Cat despre „stolojenisti”, acestia vor avea candidati doar în comunele în care primarii apartin PNL, PSD si UDMR si care sunt creditati cu cele mai mari sanse sa „prinda” înca un mandat. Ceea ce nu l-a împiedicat pe Gheorghe Stefan-Pinalti sa-i declare la fel de buni ca primarul din Brasov si sa-si îndemne colegii sa-l voteze „pe Scripcaru moldoveanu’, ca-i mai tare ca Videanu”.

Odata sfarsita lansarea, mai-marii democrat-liberali s-a retras cu totii în Poiana Brasov, pentru a pune la punct ultimele detalii ale reuniunii de astazi a Biroului Permanent National, la care au fost convocati si membrii grupurilor parlamentare.


(233 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Lansare cu strigaturi a candidatilor PD-L la locale: ?Scripcaru moldoveanu?/ mai tare ca Videanu? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.2260448932648 seconds.