Vineri, 01 Februarie 2008 - 05:42 AM Aleg.RO: PSD a pierdut un primar în județul Arad

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Primarul comunei arădene Șilindia, Corneliu Scrob, și-a dat, joi, demisia din PSD, motivând că i s-au promis fonduri la ultima rectificare bugetară, însă nu a primit nici un leu, informează corespondentul AMOS News.

Scrob susține că pentru liderii PSD Arad, comunitatea din Șilindia nu există decât în momentele în care au nevoie de voturi. De asemenea, primarul a spus că „membrii PSD, una spun și alta fac“.

„Am fost sunat de președintele organizației județene, Florin Remețan, care mi-a promis bani pentru școli, iar eu i-am spus încă de atunci că minte. Așa s-a și întâmplat”, a afirmat Scrob.

Primarul comunei Șilindia a mai declarat că actuala conducerea a PSD Arad face opoziție de fațadă, liderii săi neatacând puterea locală și aducând criticând doar la modul general.

„Am semnale că tot mai mulți colegi de-ai mei din județ și chiar din municipiu sunt dezamăgiți de actuala conducere a PSD. Aceștia nu spun încă nimic pentru că, probabil, le este frică să nu pățească la fel, ca și mine, iar orașele și comunele lor să fie marginalizate“, a declarat Corneliu Scrob.

Scrob a mai spus, joi, că va candida pentru un nou mandat de primar al comunei Șilindia, dar ca și independent.


(341 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD a pierdut un primar în județul Arad | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54287910461426 seconds.