Vineri, 28 Decembrie 2007 - 06:24 AM Aleg.RO: Momente penibile in 2007

Publicat de: ---

Cotidianul Aparut in editia din 28 Decembrie 2007

Paris Hilton, Britney Spears sau David Hasselhoff au trait cele mai penibile clipe din an .

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt">Soferita Paris Hilton a stat dupa gratii

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt">dupa ce a condus fara carnet

Cele mai ridicole intimplari suferite in acest an de VIP-urile americane au fost ierarhizate de revista „Time“.

1. Invitat sa sustina un speech la Columbia University, presedintele iranian Mahmud Ahmadinejad a fost etichetat de rectorul universitatii drept un „dictator crud“ si „ridicol“.

2. „Nu e drept! Mama!“, a strigat Paris Hilton, aflind ca va trebui sa stea trei saptamini in inchisoare dupa ce a condus masina, desi avea carnetul suspendat.

3. „Esti un porc nesimtit si obraznic“, i-a transmis prin robotul telefonic Alec Baldwin fetitei sale care lipsea de acasa.

4. Starul din „Baywatch“, David Hasselhoff, a fost surprins imbatat crita intr-un scurt film realizat de fata sa, postat ulterior pe YouTube.

5. Senatorul american David Vitter a trecut prin clipe jenante cind a fost nevoit sa recunoasca faptul ca a sunat la serviciul de prostituate, cu atit mai mult cu cit acum citiva ani el ii ceruse demisia lui Bill Clinton in urma scandalului Monica Lewinsky.

6. Comebackul lui Britney Spears a avut loc in septembrie la deschiderea de la MTV Video Music Awards. Miscarile anchilozate ale vedetei au fost ironizate de tabloide.

7. Actrita de comedie Rosie O’Donnell s-a luat la harta cu gazda emisiunii „The View“, Elisabeth Hasselbeck, in momentul in care ultima a sugerat ca Rosie ar fi catalogat trupele americane din Irak drept „teroriste“.

8. Dupa multumirile de rigoare, premianta Emmy pentru Cel mai bun rol feminin, Sally Field, a inceput sa injure razboiul. „Daca mamele ar conduce lumea, atunci n-ar mai exista razboaie in numele Domnului“, a declarat actrita.

9. Miss Adolescenta SUA a ajuns celebra nu doar prin frumusetea ei, ci si prin raspunsul la intrebarea de ce o cincime dintre americani nu pot indica locul SUA pe harta. „Pentru ca nu au harti“, a raspuns senina frumoasa din Carolina de Sud.

10. Candidatul la presedintie Rudy Giuliani a suferit doua lovituri de imagine cind fiul sau a recunoscut ca se instrainase de tatal sau, dar mai ales cind fiica sa a aparut intr-un grup online de sprijin al contracandidatului la Casa Alba, democratul Barack Obama.


(665 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Momente penibile in 2007 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52277398109436 seconds.